TRANSPORT ROMÂNIA-MOLDOVA. REZERVEAZA ONLINE BILETUL SPRE ORICE DESTINAȚIE.

TRANSPORT ROMÂNIA-MOLDOVA. REZERVEAZA ONLINE BILETUL SPRE ORICE DESTINAȚIE. AUTOCARE NOI OFERITE DE ECHIPA ELIT BUS.

Călătoria cu autocarul pe distanțe lungi își face tot mai mult loc în rețeaua europeana de transporturi. Și Romania nu este o excepție. Tendința de a călători cu autocarul devine tot mai populară în rândurile românilor, care aleg acest mijloc de transport în favoarea celui feroviar sau aerian, ba chiar și în favoarea autoturismului personal.

Avantajele călătoriei cu autocarele companiei Elit Bus:

- Siguranța: Portivit biroului Federal de Statistica din Germania, autocarul este cel mai sigur mijloc de transport pe șosea;

- Impatul redus asupra mediului;

- Prețuri reduse: prețul unei călătorii cu autocarul este, de cele mai multe ori, mult mai mic decât cel al unei călătorii cu trenul sau cu avionul;

- Confort și calitate: WIFI gratuit la bord, aer condiționat, scaune moderne și confortabile, spațiu mai mult pentru bagaje, WC;

- Șoferi experimentați;

- Economie de timp: nu mai trebuie să mergeți la aeroport sau la gară sau să aștepțați în rând la ghișeuri;

- Opriri/popasuri programate: poți face puțina mișcare sau merge la baie;

- Flexibilitate: pe parcursul călătoriei alături de compania Elit Bus poți alege ce să faci: să admiri peisajele frumoase de dupa geam sau să creezi amintiri, facând poze, să comunici cu familia sau cu prietenii, să navigezi pe internet sau chiar să lucrezi, să schimbi o vorbă-două cu ceilalți pasageri sau, daca te ia oboseala, te poți odihni sau pur și simplu, dormi.

Cele mai bune oferte de călătorie cu autocarul pe distanțe lungi - cu Cluj.md

Ai concediu si planifici o calatorie? Sau doar dorești sa pleci undeva cu prietenii în weekend? Ești nerabdător să descoperi locuri și oameni noi? Nu ai vizitat de mult timp o rudă sau un prieten stabilit cu traiul în altă localitate? Sau poate trebuie să te deplasezi la munca sau la studii? Cu Cluj.md te poți bucura de cele mai avantajoase oferte la calatoriile din Republica Moldova în România si viceversa. Aici vei găsi toata informația necesară pentru călătorie: destinațiile, când și de unde poți pleca, durata calatoriei, ora și locul de popas, precum și prețurile diferitor transportatori.

BLOGUL SITE-ULUI CLUJ.MD. SITE CARE OFERĂ REZERVAREA BILETELOR ONLINE ÎN ORICE DIRECȚIE FIE CLUJ NAPOCA, FIE ORADEA, CHIȘINĂU SAU ALTĂ DESTINAȚIE.

Pentru a fi alături de tine, am creat și un blog. Aici veți găsi atât informații utile si interesante ce ține de transportului național și internațional, cat și noutățile de ultimă oră din acest domeniu. Ne-am propus să devenim cel mai bun și mai de încredere motor de căutare în ceea ce privește călătoria cu autocarul pe distanțe lungi. Ajută-ne să îmbunatațim serviciile noastre în corespundere cu cerințele și necesitățile tale. Nu ezita să îți spui opinia! Vom aprecia foarte mult comentariile tale.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md