Top 5 cele mai bune aplicații pentru o vacanță perfectă în România

Palnifici o călătorie sau o vacanță în România ?Top 5 aplicații care îți fac vacanța mai frumoasă.Compania Elit Bus împreună cu aceste aplicații te ajută să ai o călătorie minunată!

Cu trecerea timpului și călătoriile turiștilor s-au schimbat,la acest lucru a influențat foarte mult dezvoltarea tehnologică. Spre exemplu dacă cu cîtiva ani în urmă era destul de greu să-ți procuri un bilet din Chișinău spre Cluj Napoca , deoare ce era nevoie sa mergi la gara și de acolo numai aveai voie să îl cumoeri,astăzi pentru acest lucru trebuie doar să accesezi site-ul www.cluj.md . În perioada actuală avem aplicații de mobil care ne acoperă toate nevoile pentru o călătorie perfectă și tot ce-ți rămâne de făcut este să le alegi pe cele mai bune.

1.
TripAdvisor

TripAdvisor este o plicație cu părerile ale oamenilor care au vizitat anumite locuri, atunci cînd dorești să călătorești undeva ar fi bine să consulți accâeste păreri, platforma iți oferă peste 500 mln de păreri despre mai mult de 7 milioane de afaceri din turism, de la hoteluri și restaurante, până la companii aeriene și atracții locale.

2. Booking.com

Această aplicație te ajută sa îți rezervi o cameră fiind cel mai bun asistent pentru a face acest lucru, ferindu-ți o paletă largă de oferte de cazare în apartamente, case de vacanță,hoteluri, resorturi de lux, tree houses sau chiar în igloo.

3. Airbnb

Altă aplicație dar la fel de bună pentru ati rezerva un loc de cazare este Airbnb. Această aplicație te ajută sa-ți rezervi o cazare unică oriunde în lume.Tu decizi unde te cazezi pecît timp , poți alege să te cazezi într-o casa de la țară pentru o saptămînă , într-un castel medieval pentru cîteva zile sau într-un megapolis pentru o lună,tu alegi unde,cît și pe cît timp dorești să te cazezi.

4.DeskBellDeskBell este o aplicție care te ajută să te orientezi în hotelul în care ești cazat,cu ajutorul ei poți găsi meniurile de la restaurantele hotelului,amplasarea barurilor,spațiile de relaxare și orarul lor într-un cuvînt harta hotelului și locurile care te-ar pute interesa.

5. MAPS.ME

Maps.me te ajută să călătorești și să ai acces la hărți și navigație chiar daca nu ai acces la internet.Maps.me folosește hărțile descarcate în prealabil și te localizează folosind GPS-ul. În aplicație poți găsi și informații despre restaurante, cafenele, spitale sau alte locuri care te-ar putea interesa.

Oriunde nu ai dori să călătorești trebuie să reții denumirea companiei de transport Elit Bus, deoarece această companie de tranport la moment îți ofera transport

spre diferite destinații din România (Iași , Piatra Neamț , Bicaz , Sovata , Cluj Napoca ,Vatra Dornei ,Bistrița , Ordea ș.a) un lucru pe care nu trebuie să-l uiți este că compania Elit Bus este in continuă dezvoltare și mereu vine cu destinații noi , oferte atractive , mașini moderne , și toate astea pentru tine,pentru

călătorul nostru!

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md