Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Sala Polivalentă Cluj-Napoca una dintre cele mai actuale și spațioase construcții din Cluj-Napoca adresată desfășurării evenimentelor. Având cinci niveluri (subsolul, parterul și trei etaje), sala cu mai multe funcții este adresată diferitor ocupații. Compania Elit Bus www.cluj.md vă oferă o perfectă oportunitate să vedeți acest loc în realitate.

Sala Polivalentă este concepută în interior cu adiții sportive și tehnice aderente, iar în partea exterioară este locul de parcare cu 445 de locuri. Parcarea este amplasată sub clădire. Interiorul clădirii a este împărțit în 3 zone. Pe la parter se permite accesul în clădire la toate categoriile de membri la eveniment. Tot aici se află suprafața comercială și acea atribuită restaurantului. Primul etaj este atribuit totalmente publicului, care are suprafețe bogate pentru garderobe, baruri și grupuri sanitare. Al doilea etaj e destinat publicului vast și invitaților VIP, care este deservită de loje, bar, săli de conferințe și ședințe, birourile administrației și altele. Intrarea pe acest teritoriu se face dinspre strada Uzinei electrice. Al treilea etaj adăpostește un spațiu panoramic spre sală și înspre Someș, care are rolul de evacuări urgente. La fel, este locul de acces în sala media unde persistă carul de televiziune, reporterii și comentatorii.

Cu un număr de 10.000 de locuri, sala poate adăposti sporturile ca: gimnastică, box, arte marțiale, judo, handbal, hochei, tenis, baschet, futsal, volei etc. La fel evenimente de cultură, corporatiste, conferințe și concerte. Prin intermediul companiei Elit Bus www.cluj.md, aveți posibilitatea să vizitați acest loc.

Sala Polivalentă Cluj-Napoca este cel mai bine echipată din România și deține mai multe funcții. Cubul video e unul exclusiv, conține 4 ecrane de mari dimensiuni. Chiar și în decursul evenimentului ele pot să transmită imagini în calitate full HD. De asemenea, sala include cel mai competitiv sistem de încălzire din țară, încălzirea apei se face cu ajutorul unor panouri solare. Sala conține o structură de luare a apelor pluviale care mai apoi sunt utilizate din nou la grupurile sanitare.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md