Plaja Grigorescu Cluj-Napoca

Voința societății clujene reprezintă Plaja Grigorescu unde își apropie Someșul, “coloana vertebrală” a orașului Cluj-Napoca. După echiparea cu nisip și îngrijirea spațiului verde din imediata împrejurime, plaja a început a fi una dintre cele mai neconvenționale scene urbane.

Ar fi o greșeală ca să persiste firul de apă din centrul orașului și să nu fim satisfăcuți de suprafața de recreare. În acest sens, cu ajutorul companiei Elit Bus www.cluj.md pot fi vizitate orice atracții turistice.

Muzica și geamătul apei

Nu e precum un munte, însă răsunetul apei care trece liber prin oraș de mulți ani, e fortifiant. Pe plaja Grigorescu oamenii își dau întâlnire cu muzică, zâmbete și discuții gentile. Este o gazdă potrivită pentru o mulțime de evenimente: Transylvania History Days, Jazz in the Park, Someș Delivery ș.a. Concertele acompaniate de Someș au un sunet agreabil. Prezentările filmelor reflectă o plinătate de viață iar festivalurile mai odihnitoare.

Plaja Grigorescu e mai mult decât o plajă menită recreării la soare. E o întindere redată comunității și o scenă urbană neconvențională. Poți vedea această plajă grație companiei Elit Bus: www.cluj.md.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md