Parcul Rozelor Cluj-Napoca

Se consideră a fi unul dintre cele mai “fragede” spații verzi din Cluj-Napoca, Parcul Rozelor care este amplasat în continuarea Terenului Sportiv Universitar Iuliu Hațieganu, fiind actualizat și lansat în anul 2009-2010. Acest parc este străbătut de o pistă pentru biciclete și cea pentru role. Parcul Rozelor Cluj-Napoca e prețuit de clujeni din motivul varietății oferite, care corespunde tuturor grupelor de vârstă. În acest fel, parcul posedă un loc de joacă destinat copiilor, iar iubitorii de sport se pot bucura și de cinci aparate de fitness.

Un teritoriu de aproximativ o mie de metri pătrați modificat într-un skatepark a fost lansat în Parcul Rozelor din Cluj în toamna anului 2012. Teritoriul e specializat patinatorilor pe role și bicicletelor motocross, BMX, aprobând desfășurarea unor competiții de vastă anvergură.

În ultimul timp, această zonă a început a fi și mai atrăgătoare datorită terasării unor fragmente ale malurilor Someșului Mic. În acest fel, între Podul Garibaldi și Parcul Rozelor din Cluj s-a constituit o faleză de plimbare, la fel cum și o pistă destinată bicicliștilor. Toate aceste atracții pot fi vizitate cu ajutorul companiei Elit Bus https://cluj.md/

Din negura vremurilor din trecut…

Pe timpurile socialismului, însă și mai apoi, pe întinderea parcului actual, este amplasată Baza Sportivă Tehnofrig.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md