Dintre 12 cele mai splendide spații din România face parte și Cluj - Napoca după periodicul Culture Trip

Oamenii consideră orașul din inima Transilvaniei că este cel mai sublim teritoriu inclus în top

Culture Trip include îndrumări despre turism și îndeamnă să transmită colectivității experiențele din diverse regiuni, să faciliteze la cunoașterea lumii pentru noi explorări. Birourile din New York City, Tel Aviv și Londra împreună cu un număr imens de parteneri din toată lumea pot furniza vecinilor care călătoresc și turiștilor un număr considerabil de îndrumări însoțite de propuneri pentru explorarea lumii.

Istoria vastă, renumitele monumente și minunatele locuri pitorești încă din februarie au devenit cauza după care publicația a creat top-ul celor 12 locuri frumoase din România, ele mereu pot fi vizitate cu ajutorul companiei de transport Elit Bus

Cluj - un spațiu deosebit al României

Publicația a determinat ca aceste locuri naturale și istorice să fie cele care merită să fie incluse în top.

Sufletul acestui oraș este excepțional, un total imens de studenți și poziția informală a capitalei.

Fără îndoială, conținând remarcabile mijloace de cultură și de măiestrie este prețuit datorită edificiilor din istorie și designul baroc. Biserica Sfântului Mihail și Muzeul de Artă în acest sens, au o consemnare mai deosebită.

Ce se mai găsește în lista acestor locuri?

Sighișoara și Sibiul au un efect înduioșător pentru toți vizitatorii săi, turiștii au atras o atenție deosebită și către Castelele Bran și Peleș. Edificiile religioase au fost zugrăvite în Bucovina care sunt propuse de vizitat, acest fapt e posibil datorită companiei noastre Elit Bus. Panoramele și splendoarea naturii, mai include și alte locuri care pot fi văzute, dintre care ar fi, Sfinx și Babele, Transalpina ș.a.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md