Cluj Napoca: Biserica Sf. Mihail.

Descoperă Biserica Sfântul Mihail din Cluj cu ajutorul cursei Chișinău-Cluj Napoca,biserica este un incredibil monument istoric și religios, unul dintre principalele cladiri și monumente gotice din România. Biserica a fost construită în secolele XIV – XV, biserica este situată în Piața Unirii din Cluj, această biserică a devenit unul dintre principalele atracții turistice din Cluj și unul din monumentele care reprezintă otașul.

Biserica Sf. Mihail are 70 de metri lungime și o înălțime maximă de 80 de metri. Din anul 2010, este înscris pe lista monumentelor istorice din județul Cluj

În timpul restaurărilor bisericii dintre anii (1956 – 1963) Vitraliile au fost schimbate astfel vitraliile nu sunt cele originale. O să observați dacă vă uitați mai atent că pe unele dintre ele sunt datele pe care și le-au pus restauratorii, ele au fost facute la niște ateliere de la Munchen, Viena și Budapesta și sunt donații ale credincioșilor. Vizitează Clujul împreună cu cursa Chișinău Cluj aflîndu-te în siguranță și confort!

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md