Cele mai frumoase destinații de iarnă din România alaturi de echipa de transport Elit Bus

Cele mai frumoase destinații de iarnă din România te așteaptă pe tine și întreaga familie! Cluj.md oferă Transport în România, poți rezervă biletul online.

Te numeri printre cei care merg cu plăcere iarna în vacanță în România? Sau preferi temperaturile ridicate și distracțiile de pe malul mării în plin sezon estival? Oricare ar fi preferințele tale, te îndemnăm să descoperi destinații minunate de vacanță în România, care vor schimba percepția asupra anotimpului rece și a frigului de afară chiar si celor mai sceptici. Munții, zăpada și atmosfera de sărbătoare te vor umple de magie. Și nimic nu se compară cu o cana de vin fiert sau o ciocolata calda servite la un târg de Crăciun sau seara, împreună cu prietenii, după o zi petrecuta pe pârtia de ski sau la săniuș.

Unde poți merge în România alaturi de compania Elit Bus?

Exista numeroase destinații in toata lumea, care promit experiențe unice, momente speciale, de neuitat, peisaje încântătoare, idei de activități și distracții la maxim, bucătărie aleasă - toate pentru a vă transforma sejurul in unul de vis! Dar cum acasă e cel mai bine si avem atâtea destinații unde încă nu am reușit sa ajungem, iar multe dintre ele, chiar daca oferă servicii la cel mai înalt nivel, nu se bucură de atâția vizitatori pe cât ar merita, te invit la o escapadă în Țara Moților – Stațiunea Arieșeni. Daca ai obosit de aglomerația de pe Valea Prahovei, la Arieșeni vei găsi liniște și relaxare, vei putea admira peisajele superbe ale Apusenilor, dar și sa schiezi, să te dai cu sania, sa faci snowboard, să te plimbi cu ATV-ul sau cu snowmobil-ul. Stațiunea Arieșeni întrunește toate condițiile unei destinații care promite un sejur de vis. Accesează site-ul cluj.md și cumpără un bilet la autocar cu destinația Arieșeni! Nu vei regreta!

Târgul de Crăciun în România

În preajma sărbătorilor de iarna Târgurile de Crăciun învăluie in magie orașele românești, devenite puncte de atracție autentice pentru toate vârstele. Orișiunde ai decide să mergi: Brașov sau Iași, Sibiu sau Timișoara, Oradea sau Baia Mare – peste tot ai promisiunea unei experiențe fascinante, de vis. Bunătățile tradiționale, colindele, luminile strălucitoare, decorațiunile de brad, obiectele meșteșugărești, cadourile inedite, tradițiile și obiceiurile locului, bucuria și voia buna – toate aduc un plus de farmec lumii magice în care ai ajuns! Fă o surpriză celor dragi și hai împreună cu noi la Târgul de Crăciun! Trebuie doar să alegeți unde vrei să mergi si să rezervi hotelul sau pensiunea. Iar compania de transport Elit Bus cu autocarul va avea grijă ca tu și cei dragi ție să ajungeți in siguranța, comod și fără griji la destinație. E simplu! Accesează cluj.md și rezerva biletele de călătorie. Astfel, scapi de stresul șofatului, oferindu-ți mai mult timp alături de cei dragi și asiguri siguranța și confortul călătoriei spre destinația dorită la un preț mai mult decât acceptabil.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md