Cartierele liniștite din Cluj, conform observațiilor băștinașilor

În contextul dat ar fi binevenit o cercetare care ar depista ce grad are zgomotul, însă sunt prezente unele obstacole. Pe lângă gradul incontestabil de gălăgie, felul cu care ne autodefinim ca persoane și comunitate este de un efect considerabil în viața fiecăruia, în relație. Periodic având un efect major.

Cercetarea de proporții organizată de către programul “TOP orașe și cartiere din România” ale unei reprezentanței de anchetă, a examinat viziunea locuitorilor referitor la cartierele și orașele cu un anumit profit, care a oferit investiție în sfera dată și pune la dispoziție niște replici, dintre care există a fi vădite sau spontane. La momentul actual, treapta națională include 258948 de oameni participanți la cercetarea dată.

Ce cartiere ne prezintă Clujul ca fiind cele mai calme?

Locuitorii acestui oraș, fără îndoială o mulțime, sunt la curent cu răspunsul. Conform unei cercetări, sunt puse 5 orașe:

Gruia

Andrei Mureșanu

Gheorgheni

Zorilor

Grigorescu

Schema de către Studia.ro ne arată și nota oferită din partea locuitorilor din acest oraș și din altele.

Copleșitor?

Orașul progresează perpetuu, și care, întâlnește cel mai des dificultăți legate de învălmășeală și trafic în acest loc. Deci, se poate spune cu certitudine că acest loc este complicat de înțeles fiind fără dezavantaje, referitor la gradul de calmitate.

Clujul este amplasat la al 4-lea grad național în lista de orașe distinse de către locuitori care ar fi favorabile gradului de calmitate. Este într-adevăr copleșitor dar acest fapt, este înțeles de orice om într-un mod deosebit.

Transilvania, în cele din urmă Oltenia, Banatul și Crișana au un grad satisfăcător de calmitate în România.

Toate aceste locuri pot fi vizitate cu ajutorul companiei noastre cluj.md

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md