5 locuri mai puțin mediatizate în Cluj-Napoca

Județul Cluj. Ce putem vizita? 5 locuri mai puțin mediatizate, dar care te vor cuceri. Transport spre aceste destinații minunate oferite de echipa Elit Bus

Piatra lui Lucaci Cluj-Napoca

Piatra lui Lucaci Cluj-Napoca
Piatra lui Lucaci Cluj-Napoca

Terasa sau locul de belvedere Piatra lui Lucaci din Munții Gilăului vă va oferi priveliști cu adevărat spectaculoase. De aici poți admira lacul Tarnița, chiar până la coada acestuia, pădurile și crestele stâncoase Ijar și Fărcașu, Golful Râșca și alte vederi uimitoare. Găsești informații utile despre traseu, precum și câteva fotografii minunate în articole plasate pe cluj.md. Îți las aici linkul și nu uita să faci poze când ajungi pe-acolo!

Muntele Mare Cluj-Napoca

Muntele Mare Cluj-Napoca
Muntele Mare Cluj-Napoca

Un loc prea puțin cunoscut și explorat chiar și de clujeni, este și Muntele Mare. Și dacă mulți dintre voi ași mers în special iarna pâna la Buscat, puțini v-ați continuat drumul către Pietrele Mărunte și Piatra Cântătoare. Îți recommend cu încredere acest traseu absolut superb, unde poți merge în orice anotimp al anului. Cerințe obligatorii: bocanci impermeabili și bună dispoziție! Îți las aici coordonatele GPS » Pietrele Mărunte și Piatra Cântătoare.

La Pleșe Cluj-Napoca

La Pleșe Cluj-Napoca
La Pleșe Cluj-Napoca

Daca te gândești unde să mai dai câte o tură prin natură, îți pot recomanda zona „La Pleșe” care este numită de către cei care au vizitat acest loc și Grădina Zmeilor. Unde se află? În satul Dâncu, din comuna Aghireșu. Te-am făcut curios? Atunci ai aici coordonatele » aici.

Pietrele Albe Cluj-Napoca

Pietrele Albe Cluj-Napoca
Pietrele Albe Cluj-Napoca

De fiecare dată, când vrem sa scăpăm de larma orașului și să facem puțină mișcare, ne întrebăm ce am mai putea explora? Și daca faimoasa Cascada Vălul Miresei este deja bine cunoscută, venim cu o idee de o excursie lejeră, care o să îți ia cam o jumătate de zi și îți recomand să îți faci traseul către Pietrele Albe. Nu va fi greu de urmat, deoarece începe direct de la cascadă.

Altele

Parola Wifi: ElitBus.md